Umak Napoletana Barilla, s vlastitim imenom je tipična napuljska strast za dobrim kuhanjem. Kao i kod mnogih drugih recepata talijanske i mediteranske kulture, ta je rajčica glavni sastojak u koji je Barilla dodala slatki okus luka, stimulirajuću aromu češnjaka i miris timijana i peršina. Jednostavan i ukusan recept koji je već postao klasičan.
Sastojci / Sastav:meso rajčice 66%, voda, koncentrat rajčice 10%, luk 7%, voda, mrkva 3,5%, biljna ulja (maslinovo, suncokretovo), šećer, sol, češnjak 0,5%, timijan 0,4%, vlasac 0,2%, peršin 0,2%, arome, crni papar.Sastojci / Sastav:Bez GLUTENA.Upozorenje i važne napomeneSigurnosni poklopac "klik" kod otvaranja.Uvjeti čuvanja:Jednom kad otvorite pakiranje, čuvajte ga u hladnjaku do 5 dana.Zemlja podrijetla (mjesto podrijetla):Podrijetlo luk: EU; Bilje: EU i izvan EU; Uvezeno iz ItalijeProizvođač:Barilla G. e R. Fratelli, Società per Azioni, Via Mantova 166, 43122 Parma, Italija
Prosječna hranjiva vrijednost | 100g/ml |
---|
od kojih zasićene masne kiseline (g) |