Opis Proizvoda
"
S Dr. Oetker Džemfixom 2:1 možete pripremati posebno voćne i manje slatke džemove, džemove i želee. Za pripremu vam je potrebno otprilike dvostruko više voća ili voćnog soka u odnosu na šećer. Za izradu želea možete koristiti kupovni sok ili nektar, osim soka od grožđa. Više informacija o pripremi pronaći ćete na poleđini pakiranja. Bijeli šećer možete zamijeniti smeđim kako bi vaša zimnica imala blago karameliziran okus.
Gelfix 2:1 želirajuće sredstvo za ukuhavanje voća – za 1250 g voća i 500 g šećera.
SAVJETI:
– Kod ukuhavanja bresaka, koristite 2 omota Gelfixa 2:1 u odnosu na dane omjere voća i šećera.
– Sastojci po jednom receptu mogu se maksimalno udvostručiti.
– Za veću čvrstoću pomiješajte 5 – 10 g Dr. Oetker limunske kiseline.
Specifikacija