Zatvori
banner
(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Jak kao Jakov

  Jak kao Jakov

  Dašak blagdanske čarolije u prosincu će vratiti osmijeh na lica onih kojima je najpotrebniji. Kako uljepšati blagdane djeci oboljeloj od malignih bolesti? Kupnjom darova na Žutom kliku do 21. prosinca u sklopu akcije "Jak kao Jakov".

  Prilikom kupnje odabrani dar potrebno je adresirati na Hrvatska pošta, P.P. 514, Jurišićeva 13, 10002 Zagreb s naznakom „Za Udrugu Jak kao Jakov“. Svi darovi kupljeni preko Žutog klika bit će postavljeni pod bor u Poštanskom uredu 10101 Zagreb u Jurišićevoj 13. Na kraju akcije, u suradnji s humanitarnom Udrugom Jak kao Jakov, Hrvatska pošta će sve vaše poklone dostaviti oboljeloj djeci, o čemu ćete moći čitati u velikoj reportaži u magazinu Story, u broju od 24. prosinca. Hrvatska pošta poduprla je akciju  tako što je od Udruge otkupila 200 ručno rađenih unikatnih kuglica i njima ukrasila bor ispod kojeg se postavljaju darovi. 

  Budite i vi dio plemenite božićne priče, a vaš dar djeci, predlažemo, potražite u bogatom asortimanu igračaka na Žutom kliku. Zanimljiva društvena igra ili npr. slušalice uljepšat će Božić svakom djetetu. Osim putem interneta, ako vam je tako jednostavnije, odabrane proizvode možete naručiti pozivom korisničkoj službi na broj 072 07 07 07 ili u najbližem poštanskom uredu. 

   

  Udruga „Jak kao Jakov“ humanitarna je udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, sa osnovnom djelatnošću prikupljanja i pružanja pomoći oboljeloj djeci i njihovim socijalno ugroženim obiteljima. Udruga je nastala u spomen na trinaestogodišnjeg dječaka Jakova Rubido koji se je protiv teškog oblika leukemije i epilepsije od kojih je bolovao, borio pjesmom, smijehom i velikom snagom duha i vjere. Udruga „Jak kao Jakov“ promiče snagu, optimizam i ljubav spram bližnjih, u želji da senzibilizira djecu i mlade za socio-emocionalno i humanitarno djelovanje. To djelovanje ostvaruje se kroz humanitarni rad u koji su uključeni brojni volonteri koji su sudjelovali u aktivnostima udruge (kreativne radionice, humanitarni štandovi, koncertna događanja, rad sa oboljelom djecom).

  Hvala na sudjelovanju i želimo vam vesele blagdane!

  Ostavite komentar
  Arhiva bloga