Zatvori

(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  SmoothSkin Bare+ IPL odstranjivač dlačica

  SmoothSkin Bare+ IPL odstranjivač dlačica

  Uvijek glatke noge iz udobnosti tvog kreveta? Hmm, zašto ne?!

  SmoothSkin BARE + još je brži od najbržeg IPL uređaj za uklanjanje neželjenih dlačica na tržištu, jer pruža 30% više energije. SmoothSkin BARE + uređaj bazira se na prijenosu svjetlosne energije koja se prenosi kroz površinu kože i apsorbira melanin prisutan u korijenu dlake. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju koja onemogućuje folikulu dlake daljnji rast. U prvih nekoliko tjedana bit će vidljivi prvi rezultati.


  SmoothSkin uređaj je siguran za korištenje, jer ima jedinstven i sofisticirani senzor tonova kože. Ukoliko senzor tonova kože ne prepozna valjani ton kože, aparat se ne može aktivirati. SmoothSkin Bare+ provjerava ton vaše kože prije svakog bljeska i aktivirat će se samo ako je bljesak siguran. 
  Za korištenje ovog uređaja nisu potrebni nikakvi dodatni kozmetički preparati ili gelovi. SmoothSkin BARE + ima neograničeno bljeskanje i namijenjen je samo jednom korisniku.

  Ukoliko tretirate veća područja, možete se odlučiti za kontinuirano ponavljanje bljeskova. Uređaj je tada dovoljno 'povući' po području koje želite tretirati budući će bljesak pulsirati svakih 0,6 sekundi! Brzina kojom ćete biti gotovi je zadivljujuća s obzirom da jedan bljesak označi 3 cm2 (30x10 mm).

  Uređaj je klinički testiran, što znači da je siguran i jednostavan za korištenje. Istraživanja su pokazala 92% manje dlačica nakon samo 4 tjedna korištenja proizvoda, dok su prvi znakovi rezultata vidljivi u samo tjedan dana korištenja, nakon kojih dlačice počnu prirodno ispadati.

  Naša preporuka jest da područje blicanja prethodno obrijete britvicom. Napominjemo da dlačice nikako ne čupate budući da Smoothskin Bare+ IPL djeluje upravo na korijen dlačice.

  Kako djeluje?

  1. Svjetlosna energija prenosi se kroz površinu kože i apsorbira melanin prisutan u osovini kose.
  2. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju (ispod površine kože) što onemogućuje folikulima dlake daljnji rast.
  3. Obrađene dlačice prirodno ispadaju tijekom razdoblja koje može varirati od nekoliko dana do 1-2 tjedna, ovisno o pojedincu.

   

  Dlačice tretirajte jednom tjedno u periodu od 12 tjedana! Pratite upute koje dolaze uz proizvod jer pogrešno rukovanje može dovesti do iritacije kože. To nikako ne želimo, pogotovo u toplijim danima pred nama.

  S više od 30 godina iskustva, SmoothSkin je profesionalac u IPL tehnologiji uklanjanja dlačica. Osim same proizvodnje uređaja, SmoothSkin provodi i vlastita istraživanja te klinička ispitivanja iz glavnog sjedišta u Swansea, Ujedinjenom Kraljevstu.

  Ako se još niste ohrabrili na kupnju Smoothskin Bare+ IPL uređaja, dvije godine jamstva olakšat će tu odluku!

  Ostavite komentar