Zatvori
banner

(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Salcura 3u1 krema za osjetljivu kožu i crvenilo

  Cijena: 249,00 kn

  Brand: Salcura
  Šifra: 650626-34639
  Dostupnost: Na zalihi
  Očekivani rok dostave: 3-5 radnih dana
  3 u 1 KremaKorektor Podloga
  3u 1 krema Korektor i Podloga

  Rosalique se može koristiti kao podloga ili kao korektor, u istom trenu pridonosi ravnoteži (glatkoći) kože. Također, ovisno o osobnim preferencijama, može se koristiti i kao baza za vašu dnevnu šminku. Aktivna kozmetika Rosalique krema sadrži klinički dokazane sastojke koji djeluju aktivno s kožom kako bi učinkovito smanjili intenzitet crvenila.

  Efekt trostrukog djelovanja
  Prekriva u trenu
  Djeluje ublažavajuće
  Pruža dugoročnu zaštitu

  JEDINI PROIZVOD NA SVIJETU KOJI NUDI SVA 3 RJEŠENJA U JEDNOM PROIZVODU.

  Detaljnije o efektu trostrukog djelovanja

  Efekt trenutnog prekrivanja
  Jedinstveni pigmenti s mikrokapsularnim materijalom u Rosalique kremi unose jake boje pigmenta direktno na kožu, čime se odmah uklanja crvenilo i neuravnoteženost kože. Zeleni vanjski sloj mikro kuglica dodatno neutralizira crvenilo kože.

  Efekt ublažavajućeg djelovanja
  Studije na Rosalique kremi upućuju na to da se nadražena kožna područja umiruje i ublažuje. Crvenilo kože je smanjeno, kontrolirano i dugoročno sprječava ponovno pojavljivanje simptoma.

  Efekt dugoročne zaštite 
  UV filteri nude zaštitu od UVA i UVB zraka koje potiču crvenilo kože. SP faktor 25 nudi zaštitu od daljnjeg dugoročnog oštećenja kože.

  Dermatološki ispitano
  Rosalique je dermatološki testiran, što ga čini sigurnim i prikladnim za korištenje na iznimno osjetljivoj koži. Test koji je izvršen od strane vodećeg njemačkog dermatološkog laboratorija Dermatest, ocijenio nas je ocjenom “Odličan”. Klinički dokazano Rosalique je testiran od strane nezavisnog Sveučilišta Freiburg u Njemačkoj.

  Što čini Rosalique kremu tako učinkovitom?
  Aktivni sastojci u Rosalique kremi sadrže klinički dokazanu sposobnost uspješnog tretiranja osjetljive crvene kože. Dugoročno terapeutsko djelovanje korištenja Rosalique na dnevnoj bazi upućuje na to da je crvenilo u periodu od 4 do 8 tjedana značajno smanjeno.
  Primarni sastojak: A-Bisabolol (klinički dokazan lijek protiv upale)
  Sekundarni sastojci: Zeolit, Urea, Shea maslac, Panthenol (pro vitamin B5)

  Što čini Rosalique kremu tako inovativnom?
  Zeleno obojene mikro kuglice sadrže pigmente boje kože koje se, kada se nanesu na kožu, razbiju kako bi mogle imati trenutni efekt prekrivanja. Koža u trenu postaje ujednačena, manje nadražena i svi znakovi crvenila su smanjeni. Osim toga, zelena boja koja formira vanjski sloj kuglica dodatno neutralizira crvenilo kože, budući da je zelena boja idealni neutralizator crvene boje.

  Na koji način Rosalique pruža zaštitu?
  Rosalique krema sadrži SP faktora 25 koji štiti kožu od daljnjeg pogoršanja uzrokovanim UVA i UVB zrakama. Kontinuirana zaštita od štetnih sunčevih zraka dodatno će smanjiti iritaciju i crvenilo kože.

  Primjena:
  Nanesite Rosalique na dnevnoj bazi ujutro na temeljito očišćeno lice. Nježno umasirati na kožu sve dok se ne poklopi s vašim tenom.
  Tko može koristiti? Sve osobe starije od 14 godina.
  Trebaju li se koristiti i dodatni proizvodi? Rosalique je dokazano učinkovit kao samostalan tretman. Za kombinaciju s drugim tretmanima potrebno je konzultirati se s vašim liječnikom ili ljekarnikom.
  Koliko dugo se smije koristiti? Sigurno je za korištenje na dulje vremena.
  Preporučujemo da se proizvod koristi 8 tjedana da biste osjetili i vidjeli dugoročne rezultate.

  Filozofija dr. Schiele-a Rosalique je inspirirana formulskom filozofijom Dr. M. Schiele, njemački bio-medicinski istraživački znanstvenik koji je proveo 5 desetljeća istražujući područje biotehnologije s naglaskom na plodnost,imunologiju i dermatologiju. Rezultat švicarskih i francuskih dermo kozmetičkih znanstvenika u suradnji sa švicarskim i francuskim dermo-kozmetičkim znanstvenicima, Rosalique je krajnji vrhunac tehnologije i istraživanja.

  Sastojci: