Zatvori
banner

(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
    Filteri
    Preferences
    Pretraga

    RECEPT TJEDNA: Široki rezanci s tunom i šalšom

    RECEPT TJEDNA:  Široki rezanci s tunom i šalšom

    Mediteranska kuhinja zadržala je svoj dišpet u kulturi spravljanja jela. Odlikuje se intenzivnim aromama i bogatstvom boja, a uvijek je lagana i ukusna!

    U njoj ovog kolovoza neće uživati samo naši Dalmatinci jer vam u nastavku donosimo brz i jednostavan recept za ljetne gušte.

      

    Sastojci:

     

    Priprema:

    Dok se grije slana voda za rezance, na tavu stavite maslinovo ulje, češnjak i cherry rajčice. Kad voda prokuha, ubacite rezance i kuhajte 2 minute manje od onoga što piše na omotu. Želimo da tjestenina bude al dente!

    U međuvremenu će se sastojci u tavi već popržiti pa ih možete zaliti Dalmatinskom šalšom. Ako želite rjeđi umak, lagano ga podlijte vodom u kojoj se kuhaju rezanci.

    Kada su rezanci kuhani, ubacite ih u tavu zajedno s tunom te ostavite još 2-3 minute da se tjestenina u potpunosti skuha u umaku.

    Dobar tek!

    Ostavite komentar