Zatvori
(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Pravila i uvjeti natjecanja u nagradnom natječaju Žuti klik - Singles Day

  Pravila i uvjeti natjecanja u nagradnom natječaju Žutog klika

   

  Tema i svrha natječaja

  Cijenimo trud fanova na društvenim mrežama i zato želimo definirati pravila u kojima će se osjećati zaštićenima. U natječaju želimo promovirati proizvode i usluge koje Žuti klik pruža, korporativne vijesti te sponzorstva i projekte koje podržava.

  Trajanje i dinamika natječaja

  Aktivnosti vezane uz nagradni natječaj obuhvaćaju razdoblje od četvrtka 11.11.2021. u 00:00 sati do srijede 17.11.2021. u 23:59 sati. Natječaj će biti organiziran prema trenutnim mogućnostima organizatora, Žutog klik-a na način da korisnici napišu komentar na traženoj objavi. Pravo na nagradu – dodatnih -11% na odabrani proizvod, ostvaruje njih 11.

  Pravila i uvjeti natjecanja

  Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju ostvaruje se tako što korisnik objavi komentar (objašnjenje traženog). Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, a dva dobitnika s istim podacima (prezime i adresa) smatraju se jednim dobitnikom. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja Nagradnog natječaja koji posjeduju profil na Facebooku. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja ili se ponaša na neetičan način koji ovim pravilnikom nije predviđen, organizator zadržava pravo isključenja sudionika iz natječaja, bez prethodnog obavještavanja. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Prijavljivanje uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motiv neće se tolerirati te u navedenim slučajevima organizator zadržava pravo istog trenutka ukloniti sudionikov komentar te ga isključiti iz natječaja bez dodatnog direktnog obraćanja prema natjecatelju.

  Objava rezultata

  Rezultati natječaja bit će objavljeni u četvrtak 18.11.2021. godine putem objave na Žuti klik facebook profilu te će dobitnici u roku od 24 h u inbox dobiti poveznicu putem koje će moći direktno pristupiti odabranom artiklu na dodatnom sniženju. Dobitnike na temelju kreativnosti odgovora odabire organizator

  Pravo na nagradu

  Sudionici koji sudjeluju u natječaju, kao i dobitnici, nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladno ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku. Nagrade nisu prenosive.

  Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

  Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

  Zaštita osobnih podataka

  Za potrebe sudjelovanja u Nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke Sudionika i to samo one podatke nužne za pristup ovom Nagradnom natječaju, a to su isključivo ime i prezime dobitnika. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog Nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 30 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo kakve druge svrhe osim navedenog. Administrator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Administrator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima. Više informacija o zaštiti osobnih podataka nalazi se na poveznici.

  Dostupnost natjecanja/aplikacije

  Priređivač nije odgovoran za dostupnost servisa Facebook i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natječaja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Facebook nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.

  Ostavite komentar