Zatvori
banner

(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
    Filteri
    Preferences
    Pretraga

    Plančić Pharos Reserva suho crno vino barrique 0,75 L - 2 kom

    289,00 kn

    Cijena: 264,00 kn

    Šifra: 676351-7
    Dostupnost: Na zalihi
    Očekivani rok dostave: 5-7 dana
    Plančić Pharos Reserva suho crno vino barrique 0,75 L - 2 kom

    Suho crno vino barrique tehnologije zemljopisnog podrijetla hvarskog vinogorja s najboljih lokaliteta.

    Proizvodi se ručnim izborom najboljeg ubranog grožđa od autohtonog dalmatinskog kultivara Plavac mali uz prosječan rod od 0,5 kg do 0,8 kg po čokotu s najboljih južnih lokaliteta otoka Hvara – Pharosa: Plaže, Krušvice i Poljica. Vino je tamnocrvene rubinske boje, bogata karakterističnog kombiniranog sortnog i barrique okusa i mirisa. Prije punjenja vino odležava minimalno 36 mjeseca od toga 18 do 24 mjeseca u hrastovim barrique bačvicama.

    Sadrži 14 – 15 % alkohola te 4,5 – 5,5 g/l kiselina.

    Savjet:

    Preporučujemo ga servirati uz obavezno dekantiranje 15 – 30 minuta prije na temperaturi od 18 – 22°c uz najfinija jela od tamnog mesa i divljači.

    Potencijal starenja do 10 godina.

    Vaš komentar:
    • Recenzije i komentare mogu pisati samo registrirani korisnici!
    • Nedovoljno dobar
    • Odličan
    Plančić Pharos Reserva suho crno vino barrique 0,75 L - 2 kom

    Suho crno vino barrique tehnologije zemljopisnog podrijetla hvarskog vinogorja s najboljih lokaliteta.

    Proizvodi se ručnim izborom najboljeg ubranog grožđa od autohtonog dalmatinskog kultivara Plavac mali uz prosječan rod od 0,5 kg do 0,8 kg po čokotu s najboljih južnih lokaliteta otoka Hvara – Pharosa: Plaže, Krušvice i Poljica. Vino je tamnocrvene rubinske boje, bogata karakterističnog kombiniranog sortnog i barrique okusa i mirisa. Prije punjenja vino odležava minimalno 36 mjeseca od toga 18 do 24 mjeseca u hrastovim barrique bačvicama.

    Sadrži 14 – 15 % alkohola te 4,5 – 5,5 g/l kiselina.

    Savjet:

    Preporučujemo ga servirati uz obavezno dekantiranje 15 – 30 minuta prije na temperaturi od 18 – 22°c uz najfinija jela od tamnog mesa i divljači.

    Potencijal starenja do 10 godina.