Zatvori
banner

(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Jeste li spremni za prelazak na novi TV signal? 📺

  Jeste li spremni za prelazak na novi TV signal? 📺

  Hrvatska će nakon proljetne odgode zbog koronavirusa 27. listopada početi s potpunim prelaskom na odašiljanje digitalnih zemaljskih televizijskih programa prema novom standardu DVB-T2. Novi, poboljšani signal omogućit će sliku u HD kvaliteti (High Definition) i interaktivne HbbTV usluge.

  Da biste mogli primati novi signal i nastaviti gledati zemaljske TV programe, morate imati TV prijamnik koji podržava DVB-T2 s HEVC/H.265 sažimanjem ili digitalni prijamnik spojen na vaš TV uređaj. Postojeći DVB-T zemaljski signal isključit će se do kraja ove godine u cijeloj RH. Drugim riječima, ako vaš televizor ne podržava DVB-T2 s HEVC/H.265, nestat će vam slika na svim zemaljskim TV programima.

  Da biste nastavili bezbrižno gledati programe, na Žutom kliku naći ćete jednostavno, kvalitetno i cijenom vrlo povoljno rješenje – Devia receiver DVB-T2 HEVC. Uređaj je malih dimenzija, lagan, modernog dizajna, može se lako sakriti iza televizora te preko IR priključka komunicirati s daljinskim upravljačem. USB priključak omogućit će vam snimanje programa i reprodukciju multimedijskih datoteka s vanjskih USB uređaja, a elektronički programski vodič (EPG) osigurava prikaz programskih informacija do 7 dana. Moguće je spajanje s TV-om uz pomoć SCART ili HDMI kabela, izbornik i upute su na hrvatskom jeziku, a tu je i jednogodišnje jamstvo. S ovim DEVIJINIM digitalnim prijamnikom i dalje ćete bez problema uživati u omiljenim serijama, filmovima, sportskim prijenosima i svim ostalim TV sadržajima.

  Za one kojima je ovo prvi susret s DEVIOM ili prije odluke o kupnji žele informaciju više, riječ je o vodećem brendu za dodatnu digitalnu opremu unutar S&T grupe. Od osnutka 2008. godine DEVIA je prepoznatljiva po najnovijoj tehnologiji utkanoj u inovativne, praktične i elegantno dizajnirane proizvode vrhunske kvalitete. U obilju raznih brendova i proizvođača digitalnih dodataka, od onih sumnjivo jeftinih do ultraskupih, DEVIA je cijenom i kvalitetom otpočetka bila best-buy varijanta. Bilo da je riječ o bluetooth-slušalicama, punjaču ili maskici za mobitel, dobit ćete robustan, izdržljiv proizvod izrađen od vrhunskih materijala po zaista prihvatljivoj cijeni. Rekli bismo – vrijedi svake kune. Potvrda tomu je i jednogodišnje jamstvo na kompletan asortiman. Dizajn? Suvremen, živopisan, praktičan. Ekipa vodećih korejskih dizajnera zna svoj posao.

  Uz već spomenuti TV receiver, DEVIJIN asortiman obuhvaća svu dodatnu opremu povezanu sa 3C (Computing, Communication, Consumer) digitalnim uređajima, poput podatkovnih kabela, punjača, bežičnih punjača, slušalica, bluetooth-zvučnika, maskica i nepromočivih torbica za mobitele, štitnika od kaljenog stakla za zaslone i različite dodatne opreme za automobile. 

     

   

  Maskice za vaš pametni telefon

  Iako imaju uglavnom praktičnu svrhu zaštite telefona od oštećenja, prašine i prljavštine, maskice također nude obilje mogućnosti za umjetničko izražavanje i dizajn. DEVIJINE maskice pružaju jedno i drugo, a prikladne su za sve vrste i veličine različitih marki mobilnih uređaja (npr. maskice za Samsung, maskice za iPhone, za tablete itd.). Izrađene od izdržljivog silikona, otporne su na udarce i jamče izvrsnu zaštitu vašem pametnom telefonu.

  Kabeli

  Bilo da služe za prijenos podataka ili brzo punjenje vaših uređaja (3u1 varijanta), ovi ključni konektori ispunjavaju različite svrhe koje će uvijek biti ključne za optimalno funkcioniranje pametnog telefona ili bilo kojega drugog mobilnog uređaja. Tip kabela uvjetuje njegovu kompatibilnost s određenim uređajima, a kod punjača brzinu punjenja uređaja. DEVIA nudi opcije kabela kompatibilne s većinom najpopularnijih mobitela (uključujući iPhone) za brzu podatkovnu vezu i brzo punjenje.

  Prijenosne baterije / punjači (Power Banks)

  Bilo koji način produljenja rada baterije vašega pametnog telefona ključan je u današnje vrijeme kada je imperativ biti online 24 sata dnevno. Zato su prijenosne baterije nužan dodatak sve većem broju korisnika. Kapacitet im se razlikuje, a on određuje i cijenu. DEVIA nudi i bežične punjače, a obje varijante odlikuje elegantan dizajn. Ako vam je dosta petljanja s kabelima, naša je preporuka DEVIA Allen series ultra tanki bežični punjač. Mali i moderan, ne zauzima puno prostora, a 8-milimetarska detekcijska zona bez problema puni pametni telefon. Prikladan je za sve uređaje kompatibilne s bežičnim punjačem.

  Audiooprema

  Uživajte u glazbi bilo gdje i bilo kada uz pomoć bluetooth-prijenosnih zvučnika i bežičnih slušalica. Birajte boju, oblik i performanse iz bogatoga DEVIJINA asortimana. Odlikuje ih jednostavnost i vrhunska kvaliteta zvuka. Izdvajamo Kintone TWS bluetooth slušalices iznimno praktičnom kutijicom za nošenje i punjenje (50 mAh).

  Ostala oprema i pribor

  USB čvorišta i drugi uređaji za pohranu, vodootporne torbice za pametne telefone, sportske vrpce za ruke te nosači za mobitele za automobile upotpunjuju DEVIJIN asortiman ekskluzivno dostupan na Žutom kliku. Vrijedi spomenuti i multifunkcionalni selfie štapprilagođen za većinu mobilnih uređaja. Zbog sklopive ručice može se koristiti i kao tronožni stativ, a prijenosni bluetooth-okidač omogućuje jednostavno korištenje.

   

   

   

   

  Ostavite komentar