Zatvori
banner

(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
    Filteri
    Preferences
    Pretraga

    Bradley Smoker briketi za dimljenje Alder

    Cijena: 306,00 kn

    Brand: GRAKKA
    Šifra: 642753-BTAL48
    Dostupnost: Na zalihi
    Očekivani rok dostave: 1-3 radna dana
    Ključ uspjeha pušnica Bradley krije se u briketima s okusima Bradley. Briketi se proizvode povezivanjem točno određene količine iverja tvrdog drva kontroliranim pritiskom do određene gustoće. Okus dima određen je vrstom drveta koje izgara. Joha i javor daju bogat, specifičan okus i uglavnom se upotrebljavaju za pripremu plodova mora, šunke i slanine. Snažniji i vrlo specifični okusi prosopisa i oraha uglavnom se upotrebljavaju za dimljenje govedine i svinjetine, poput svinjskih plećki i goveđih prsa. Jabuka i trešnja daju slađi, blaži okus dima, koji se uglavnom upotrebljava s mesom peradi i divljači. Briketima s okusom koji se upotrebljavaju u pušnicama Bradley potrebno je 20 minuta da izgore i pritom stvaraju čist okus dima. Kako briket izgara iz komore za izgaranje polako ga istiskuje sljedeći briket i gasi se u pći briket i gasi se u posudi vode. Taj se ciklus nastavlja dok god u pušnici ima briketa. Okus dima nastaje u prvim trenutcima izgaranja drva. Jednom kad drvo stvori dovoljno topline da samo nastavi gorjeti, stvara i visoku temperaturu, kiseline, smolu i plinove. To će utjecati na okus i izgled dimljene hrane. U tom stadiju izgaranja drva nemate kontrolu nad uvjetima pečenja. S briketima s okusom Bradley više ne morate nagađati.

    JAMSTVO: 12
    Vaš komentar:
    • Recenzije i komentare mogu pisati samo registrirani korisnici!
    • Nedovoljno dobar
    • Odličan
    Ključ uspjeha pušnica Bradley krije se u briketima s okusima Bradley. Briketi se proizvode povezivanjem točno određene količine iverja tvrdog drva kontroliranim pritiskom do određene gustoće. Okus dima određen je vrstom drveta koje izgara. Joha i javor daju bogat, specifičan okus i uglavnom se upotrebljavaju za pripremu plodova mora, šunke i slanine. Snažniji i vrlo specifični okusi prosopisa i oraha uglavnom se upotrebljavaju za dimljenje govedine i svinjetine, poput svinjskih plećki i goveđih prsa. Jabuka i trešnja daju slađi, blaži okus dima, koji se uglavnom upotrebljava s mesom peradi i divljači. Briketima s okusom koji se upotrebljavaju u pušnicama Bradley potrebno je 20 minuta da izgore i pritom stvaraju čist okus dima. Kako briket izgara iz komore za izgaranje polako ga istiskuje sljedeći briket i gasi se u pći briket i gasi se u posudi vode. Taj se ciklus nastavlja dok god u pušnici ima briketa. Okus dima nastaje u prvim trenutcima izgaranja drva. Jednom kad drvo stvori dovoljno topline da samo nastavi gorjeti, stvara i visoku temperaturu, kiseline, smolu i plinove. To će utjecati na okus i izgled dimljene hrane. U tom stadiju izgaranja drva nemate kontrolu nad uvjetima pečenja. S briketima s okusom Bradley više ne morate nagađati.

    JAMSTVO: 12